Kalustevelhot palveluksessasi

Radis perustettiin vuonna 2010 perheomisteisena huonekalusuunnittelu- ja tuotantoyrityksenä Tallinnassa, Virossa.


Luonnollinen

Materiaalimme ovat luonto- sekä ihmisystävällisiä. Säästämme luontoa ja vältämme tuotannossa materiaalijäämien muodostumista.

 

Käsityötä arvostava

Suurin osa tuotteistamme on viimeistelty käsin. Jokainen huonekalu kootaan Sinun toiveidesi mukaisesti.

 

Monipuolinen

Muotokielemme on pelkistettyä, mutta mieleenpainuvaa. Radisken kalusteet muuttavat kodit ja konttorit yksilöllisiksi.


Osien vahvuus

Kalusteemme on valmistettu koivuvanerista, joka on luonnollinen ja pelkistetty, mutta kestävä materiaali. Viimeistelyssä käytämme ekologisesti puhdasta öljyvahaa. Kaikki laatikot ja kaappien ovet sulkeutuvat hiljaa ja pehmeästi.

Sinun mielipiteesi on tärkeä

Valmistamme kaikki tuotteet tilaustyönä. Sinä valitset värit ja sovitamme osat yhdessä yhteen. Omat mieltymyksesi tiedät vain Sinä ja lupaamme toimia toiveidesi mukaisesti. Ja ilmainen toimitus ympäri Eurooppaa 2-4:ssä viikossa, Sveitsi ja Norja mukaan lukien. Ja luottamuksesi vuoksi meillä on ilmainen palautus!


Raul Abner

Itseoppinut kalustemuotoilija, joka muotoilee lennokkaista ideoista käytännöllistä käyttötaidetta.

”Puu on ollut intohimoni, harrastukseni ja työni yli 40 vuoden ajan. En ole opiskellut muotoilijaksi, mutta sanotaan, että minulla on silmää. Yksikään suunnittelemani tuote ei ole syntynyt pelkästään esineen itsensä takia, vaan jokaisen tuotteen takana on tietty idea ja tarve.”
 Veiko Liis

Hylly LIFT-suunnittelija

"Huonekalut ympärillämme voisi olla käytännölliset ja tarpeen mukaan ajan myötä vaihdettava. Leikkisä ratkaisut tekevät tämän asian mielenkiintoisempaa."Sylvia-J. Annus 

Suunnittelutoimisto Jokoko, EDI-pöydän muotoilija

”Hyvä muotoilu syntyy tarpeesta. Hyvin muotoiltu tuote tekee päivittäisistä toimistamme helpompia, hauskempia ja loogisempia.”


Sirli Ehari

Hylly IVI -suunnittelija 

"Olen valmistunut Viron Taideteollisen akatemian tuotesuunnittelu ammattilaisuudesta ja olen Viron Suunnitteluliiton jäsen."
Mauri Abner 

”Aloitimme isäni kanssa vuonna 2010 valmistamalla puutarhakalusteita ja myymällä niitä. Melko pian ymmärsimme, että meillä on paljon enemmän annettavana ja ”siirryimme huonekaluihin”. Kalusteemme ovat pelkistettyjä, pohjoismaisia, älykkäitä ja omaperäisiä. Myymme Viron lisäksi tuotteitamme Saksaan, Ranskaan, Iso-Britanniaan, Tšekkiin ja Suomeen.”
Radis on Viron Huonekaluteollisuus ry: n ja Viron kauppa- ja teollisuuskamarin jäsen.